Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Mondosoft
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Software contabilitate, contabilitate bugetara - Mondosoft
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Aplicatia integrata de managemnent financiar-contabile "All in All" (contabilitate, contabilitate bugetara este destinata in principal pentru managementul financiar-contabil dintr-o institutie publica.
Contine Modulele:
- contabilitate, contabilitate bugetara cf. ordin 1917,556 ...;
- bugete si executie bugetara;
- dare de seama contabila;
- evidenta materiale;
- obiecte de inventar;
- mijloace fixe;
- A.L.O.P. (angajare, lichidare, ordonantare, plata);
- C.F.P. (control financiar preventiv).

Modulele sunt interconectate si asigura interconexiuni cu aplicatiile de impozite si taxe, registru agricol, personal si salarizare, asistenta sociala, preluand automat notele contabile.
Modul de operare este extrem de simplu, aplicatia find 100% automatizata.

Realizeaza automat: registru de casa (sau mai multe registre), registru cont banca, fise de operatii diverse, note contabile, registru jurnal, balante de verificare (cu 4 egalitati, a soldurilor , a rulajelor, cumulate pe an), balante de verificare (cu 5 egalitati ), balante furnizori - clienti contabilitate, fise furnizori - clienti contabilitate, cartea mare SAH, fise sah, note contabile, documente centralizatoare, registru inventar, registru stocurilor, balanta analitica a valorilor materiale, fise de magazie, liste de inventariere, evidenta obiectelor de inventar, fisa de evidenta a obiectelor de inventar, evidenta materialelor contabilitate, lista stocurilor de materiale, bonuri de consum, bonuri de predare transfer - restituire, evidenta marfurilor, lista stocurilor de marfuri. Permite crearea de modele de fise clienti-furnizori, rapoarte statistice de analiza financiar-contabila si pune la dispozitia utilizatorului foarte multe instrumente de asistare pe timpul operarii din contabilitate.

Permite calculul reevaluarilor si amortizarii de mijloace fixe, listarea tuturor rapoartelor specifice mijloacelor fixe din contabilitate. Modulul de evidenta materiala permite listarea a peste 200 de rapoarte specifice. Contine si modulul de retete alimentare pentru cantine si/sau pentru alte activitati cu caracter productiv.

Privind modulele de buget, executie si dare de seama contabila, putem spune ca permite realizarea automata a fiselor de cont bugetar, fise de venituri, centralizatoare incasari venituri/plati, contul de executie bugetara-venituri, contul de executie bugetara-cheltuieli, anexa 7 detalierea cheltuielilor pe articole, subcapitole si capitole, pentru orice buget, proiecte de buget, bugetele de venituri si cheltuieli, bilant contabil automat, situatia activelor si datoriilor din contabilitate, anexa 14, disponibil din fonduri cu destinatie speciala, contul de rezultat patrimonial, fluxuri de trezorerie cod 03,04, situatia persoanelor cu handicap, bugete in lei RON, mii lei, deschideri de credite, rectificari bugetare etc.
Din Gura in Gura